Vampire facelift / PRP

PRP Boost: een ‘Vampire facelift’ met jouw eigen bloed

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen door
96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

Boek nu!

Boek nu jouw Platelet Rich Plasma (PRP behandeling) en ga voor een stralender en strakkere huid.
Heb jij al gehoord van de nieuwste trend in gezichtsbehandelingen: De ‘Vampire Facelift’? Een gezichtsbehandeling met een spectaculair resultaat te vergelijken met een facelift. Deze behandeling verbetert de huid door gebruik te maken van jouw eigen natuurlijke geneeskrachtige bloedcellen. Het klinkt enger dan het is: de PRP behandeling is namelijk veel minder ingrijpend dan een face lift operatie en kan bij regelmatige behandelingen zelfs veroudering voorkomen.

PRP behandeling voor een jonger gezicht

De PRP techniek wordt al jarenlang gebruikt in de medische wereld om wonden sneller te helpen genezen, bijvoorbeeld bij het sneller laten genezen van sportblessures. Bij topsporters zal het soms ingespoten worden bij een acuut letsel zoals een spierscheur of bij een verrekking van een gewrichtsband. Tiger Woods onderging deze behandelingen bijvoorbeeld voor zijn blessure. De afgelopen jaren is deze behandeling geïntroduceerd in de cosmetische wereld als dé methode om de huid te verjongen door met het op microniveau beschadigen van de huid de normale regeneratie van onze cellen en de aanmaak van collageen te versnellen. Extra bloed zorgt ook voor extra herstel. Omdat bij deze behandeling jouw eigen bloed wordt gebruikt is er ook geen risico op allergische reacties. Dit maakt het een ideale natuurlijke ‘filler’. Volgens diverse bronnen zijn Hollywood sterren Angelina Jolie en Kim Kardashian grote fans van de Vampire Facelift. Door middel van PRP-injecties behoudt Jolie haar jeugdige schoonheid. Deze injecties verbeteren de productie van collageen en strijken als het ware haar rimpels glad.

De voordelen van een PRP gezichtsbehandeling

 • Stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en verbeterd de bloedsomloop
 • Activeert ‘dermal fibroplasts’ die zorgen voor een jeugdige huid structuur
 • Activeert de aanmaak van collageen die zorgt voor een stevigere huid
 • Zorgt voor een gezonde, vitale uitstraling
 • Is niet ingrijpend, dus minder risico’s
 • Zorgt voor een natuurlijke look
 • Geen risico op allergische reacties
 • Effectief tegen rimpels

PRP behandelingen worden ook geadviseerd

 • Voor het verminderen van donkere kringen
 • Voor het verjongen van de handen, nek en hals en decolleté
 • Preventief, om het verouderingsproces stop te zetten
 • Bij haaruitval of bij dunner wordend haar PRP Boost tegen Haaruitval.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling

Eerst wordt er een kleine hoeveelheid bloed, ongeveer 30 – 60 ml, afgenomen. Het bloed wordt in een hoge-snelheidscentrifuge bewerkt om het bloedplaatjes rijke plasma te scheiden van de andere bloedcellen. Dit levert ongeveer 3 tot 6 ml bloedplaatjesrijk plasma op. Het plasma wordt hierna met onze speciale pijnloze injectienaald over het hele gezicht geïnjecteerd. Door deze minuscule injecties wordt de huid op microniveau minimaal beschadigd zodat het regeneratieproces geactiveerd wordt.

Te verwachten resultaten

De eerste resultaten zijn gemiddeld vanaf de tweede week zichtbaar en zijn afhankelijk van de conditie van de huid voor de behandeling. Voor het beste resultaat adviseren wij de behandeling 6 keer met een tussenperiode van maximaal een maand te herhalen. Wil je sneller resultaat boeken, dan is het mogelijk om de PRP behandeling te combineren met een laserbehandeling.

Geen risico’s

Een ‘Vampire Facelift’ met PRP is een veilige niet invasieve behandeling zonder risico’s. De behandeling wordt bij Essential Aesthetics altijd uitgevoerd door artsen die experts zijn in anti-aging en op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Vraag een gratis consult aan

Maak een afspraak voor gratis consultatie Maak gebruik van de gratis (en zonder verplichtingen) consultatie om alle vragen die je hebt te stellen . De arts kijkt samen met jou naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. Nu is het aan jou!

Vrijblijvend adviesgesprek

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-aging behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics u zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden u daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
U kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, BTX behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we u vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor uw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van uw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we u helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken om te kijken hoe we uw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent u in bekwame, veilige handen want u bent essentieel voor ons.

Lulu Xu
Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-aging, huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

ONTMOET LULU

Dr. Aniel Sewnaik
KNO-arts en hoofd-hals chirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

ONTMOET DR. ANIEL

Dr. Gabriel Jansen
Senior Nederlands plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

ONTMOET DR. GABRIEL

Prof.dr. Levan
Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 20
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

ONTMOET DR. LEVAN

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheiden resultaten betekenen alles voorEssential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten u graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. U kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Micro Needling

Micro Needling

Skincare

Skincare

Haarverlies/PRP

Haarverlies/PRP

Skin Boosters

Skin Boosters