Skinboosters

Huidboosters zijn er niet alleen voor je gezicht, maar ook voor de nek,
het decolleté en de handen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

DIENST

Ontdek nu het geheim van langdurige hydratatie van jouw huid

Skinboosters

Te veel zon, stress, ongezonde voeding, milieuvervuiling; allemaal factoren die invloed hebben op jouw huid. Je huid houdt minder vocht vast, terwijl dat juist zo belangrijk is voor een gladde, soepele en stralende huid. Heb je last van een droge huid, een vale huid, of een ongezonde huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Huidverzorging van buitenaf kan helpen, maar hydrateert tijdelijk en dringt niet diep door. Skinboosters met hyaluronzuur hydrateert jouw huid van binnenuit voor een lang aanhoudend effect. Deze behandeling is geschikt voor de huid van je gezicht, decolleté en handen.

Hydratatie zonder pijn

Onze ervaringsdeskundige gebruikt Micro-injecties met Skinboosters om op een pijnloze manier jouw huid te hydrateren. De microreservoirs met gestabiliseerd hyaluronzuur worden opgebouwd in de middelste en onderste huidlaag. Dit zorgt voor intensieve hydratatie van binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit en een frisse uitstraling.

Wat gebeurt er tijdens een Skinbooster behandeling

De micro-injecties worden gezet door een ervaren arts die daarvoor is opgeleid. Je kan kiezen uit Skinboosters met een licht verdovend middel in het product verwerkt. Je kan ook de arts vragen het te behandelen gebied plaatselijk te verdoven om de behandeling comfortabeler te maken. Essential Aesthetics werkt met de onzichtbare naald, om de pijn van injecties te minimaliseren. Veel van onze patienten zijn daar erg blij mee.
Er zijn verschillende injectietechnieken, zodat de behandeling precies kan worden afgestemd op jouw wensen. Elke behandelsessie duurt ongeveer 15-20 minuten.

Over hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en een groot waterbindend vermogen heeft. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan, wat ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Gestabiliseerd hyaluronzuur is een zachte, gelachtige substantie die water absorbeert en de huid van het behandelde gebied diep hydrateert, waardoor de huid op die plaats steviger, elastischer en gladder wordt. Aan de buitenkant wordt dit zichtbaar doordat de huid een mooie, gezonde gloed krijgt.

Skinboosters voor gezicht, hals, decolleté en handen

Skinboosters zijn er niet alleen voor je gezicht, maar ook voor de hals, het decolleté en de handen. Je kan de behandeling met Skinboosters uitbreiden met andere schoonheidsbehandelingen, zoals bijvoorbeeld een peeling of een behandeling met hyaluronzuur fillers. Skinboosters zijn ook geschikt bij grove acnelittekens en helpen de huid weer gladder en egaler te worden.

Na de behandeling

Na de behandeling hebben de meeste patiënten een aantal dagen last hebben van lichte roodheid, zwelling of enigszins blauwe plekken in het behandelde gebied. In veel gevallen verdwijnt de zweling binnen een paar dagen. Goed koelen kan helpen om zwelling in het behandelde gebied te voorkomen of te verminderen. Make-up mag pas weer na zo’n 24 uur.

Doeltreffendheid en veiligheidsprofiel

Hyaluronzuur wordt al jarenlang voor cosmetische en medische doeleinden gebruikt en de doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bewezen in vele klinische proeven.

F.A.Q.

Kunnen Skinboosters-producten met andere esthetische huidbehandelingen worden gecombineerd?
Skinboosters kunnen afzonderlijk of in combinatie met andere anti-agingbehandelingen worden gebruikt. We adviseren deze behandelingen ook na ingrepen zoals facelifts.

Hoeveel behandelsessies zijn er nodig?
In veel gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om de huid langdurig te hydrateren. Het behandelplan voor Skinboosters bestaat uit drie behandelingen die twee tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd, waarna er nog een onderhoudsbehandeling plaatsvindt. Overleg met de cosmetische arts wat het beste behandelplan voor jou is.

Zijn er verschillende soorten Skinboosters voor verschillende huidtypes?
Ja. Er zijn verschillende Skinbooster-producten. Afhankelijk van het gebied en het huidtype kan het juiste product worden gekozen:

  • Skinboosters Vital is voor de verouderde of door zonlicht beschadigde huid.
  • Skinboosters Vital Light voor de jongere of kwetsbare huid.

Wat maakt Skinboosters anders dan andere behandelingen?
Traditionele huidverzorgingsproducten die op de huid worden aangebracht, zijn er eenvoudig weer af te wassen, terwijl Skinboosters diep in de huid vocht vasthoudt voor een langdurige hydratatie. Hierdoor wordt de huid weer elastischer, steviger en gladder. 1-4
Fillers helpen het volume in specifieke delen van het gezicht te herstellen (bijv. opvullen van rimpels en lijntjes of vergroten van de lippen). Skinboosters daarentegen verbetert het hydratatieniveau en de huidkwaliteit, zodat de huid van het gezicht, de handen, de hals, het decolleté of de lippen elastischer, steviger en gladder wordt waardoor de huid weer een frisse uitstraling krijgt.
Mesotherapeutische producten worden geïnjecteerd in een meer aan de oppervlakte liggende laag van de huid en de resultaten zijn afhankelijk van de gebruikte oplossing. Skinboosters bevat een unieke vorm van gestabiliseerd hyaluronzuur, een molecule waarvan bewezen is dat het de huid langdurig hydrateert en laat stralen.

Gratis consult aanvragen

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. Nu is het jouw beurt! Because you are essential to us.

Tarieven

Restylane vital 1.0 ml vanaf €375,-

Teosyal Lumiere 1.0 ml vanaf € 300,-

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

Vrijblijvend adviesgesprek

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! Deze clinic zeker aanbevelen!

Aanbevolen door 96% van onze cliënten
Zie onze voor en na foto’s
8.8 score op klinische ervaringen
Vrijblijvend adviesgesprek

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 keurmerk, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, gewichtsverlies en anti-aging behandelingen. Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding bij alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is geboren vanuit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft, heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaresse en oprichtster: een kliniek die vrouwen stimuleert om zelfverzekerder en krachtiger te worden en meer te genieten van de gift van een mooi en gezond lichaam. En dat doet Essential Aesthetics met een gepassioneerd team van Nederlandse, internationale artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is een merk gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Het is heel wat om jouw lichaam toe te vertrouwen aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en veiligste vanuit onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt in onze kliniek met ISO 9001 keurmerk terecht voor fillers, BTX behandelingen maar ook voor plastische chirurgie: borstvergrotingen, bilvergroting, face lifts, liposuctie en meer. Wat onze kliniek uniek maakt is dat wij je vanaf september 2020 ook professionele DNA-onderzoek, voedingsadviezen, bindweefselmassage en sportieve begeleiding bieden.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor uw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van uw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we u helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken om te kijken hoe we uw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent u in bekwame, veilige handen want u bent essentieel voor ons.

Lulu Xu
Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-aging, huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

ONTMOET LULU

Dr. Aniel Sewnaik
KNO-arts en hoofd-hals chirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

ONTMOET DR. ANIEL

Dr. Gabriel Jansen
Senior Nederlands plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

ONTMOET DR. GABRIEL

Prof.dr. Levan
Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 20
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

ONTMOET DR. LEVAN

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid en resultaten betekenen alles voor Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten u graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. U kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin …

ZIE PATIËNTENVERHALEN

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Micro Needling

Micro Needling

Vampire facelift/PRP

Vampire facelift/PRP

Haaruitval/PRP

Haaruitval/PRP

Draadlift

Draadlift