Ons team

Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken
om te zien hoe we uw droom kunnen waarmaken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

OVER ONS

Wij geloven in groots dromen,
je passie volgen
en voor jezelf kiezen.

OVER ONS

Een reis met professionele begeleiding naar de meest sprankelende versie van jezelf

Kiezen voor een cosmetische behandeling doe je niet zomaar. Het is te vergelijken met een reis. Je denkt eerst na over je bestemming, dan kijk je of het financieel mogelijk is. Na uitvoerige research kies je wie jou op jouw reis mag begeleiden en start de voorpret. Wat neem je mee, hoe lang ga je, met wie ga je en wat ga je daar doen? Essential Aesthetics helpt je graag met het uitkiezen van jouw bestemming. Weghalen van vet, veranderen van lichaamslijnen, strakker trekken van huid of je huid een boost geven, bij ons kan het allemaal. Onze kliniek gaat verder dan dat; we geven je graag tips en adviezen om die ‘happy vakantievibes’ te houden.

Minstens zo belangrijk als jouw reis naar harmonie tussen lichaam en geest, zijn jouw begeleiders. Er zijn meer aspecten die deze harmonie beïnvloeden, zoals ons DNA en onze levensstijl. Als een van de eerste klinieken in Nederland, houden wij ons ook bezig met preventieve zorg. Een gezonder leven zorgt voor een stralender uiterlijk en een vertraging in het proces van ouder worden.

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt alleen met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die oog hebben voor de behoeften en wensen van jou als onze patiënt, met respect voor jouw natuurlijke schoonheid. Jouw wensen staan centraal! Ons gevoel voor details, hoogstaande kwaliteit en hoge veiligheidseisen, zorgen voor het beste resultaat. Dankzij onze internationale artsen die midden in het vakgebied staan en op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken, kunnen wij je helpen om het beste resultaat mogelijk te halen. Onze specialisten bekijken graag samen met jou hoe we jouw droom kunnen realiseren. Het Essential Aesthetics care team staat klaar om je de hele reis te begeleiden; vanaf de intake tot de nazorg. Bij ons ben je in kundige, veilige handen.

Brindusa Gritu
Visionair & Eigenaar

A brand for Empowering women in Aging Gracefully

Ambitie, intelligentie en de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie dingen heeft powervrouw Brindusa Gritu, advocate en eigenaar van Essential Aesthetics, gestimuleerd om te bouwen aan een Nederlandse kliniek met internationale allure in cosmetische chirurgie en anti-aging. Dit alles vanuit een diepe dankbaarheid voor het lichaam, een bijzondere gift die we moeten koesteren.

Brindusa is overtuigd van de innerlijke kracht van vrouwen. Haar motto is dat ‘vrouwen elkaar nodig hebben om zelfverzekerder en krachtiger te worden’. Elke dag weer werkt ze met hart en ziel aan het realiseren van haar bijzondere visie door vrouwen te begeleiden bij het zelfverzekerder en krachtiger worden. De persoonlijke groei die zij ziet bij de tevreden patiënten, ervaart zij elke keer weer als magisch. De dankbaarheid en de grotere waardering voor het lichaam die zij bij deze vrouwen ziet, motiveert haar om het beste te blijven geven. ‘Goed genoeg’ is niet acceptabel voor haar. Haar lat ligt hoog; excelleren is haar norm.

ONTMOET BRINDUSA

ONS TEAM

Onze specialists

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor uw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van uw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we u helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken om te kijken hoe we uw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent u in bekwame, veilige handen want u bent essentieel voor ons.

Dr. Gabriel Jansen
Senior Nederlandse plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

ONTMOET DR. GABRIEL

Dr. Aniel Sewnaik
KNO-arts en hoofd- en nekchirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

ONTMOET DR. ANIEL

Dr. Piombino
Gerenommeerde Italiaanse ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Luca Piombino is onze Italiaanse, internationaal gerenommeerde plastisch
chirurg. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder in Beverly Hills en
Zuid-Amerika. Hij heeft zich hierdoor kunnen bekwamen in de meest
innovatieve technieken.

ONTMOET DR. PIOMBINO

Prof.dr. Levan
Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige in plastisch chirurgische behandelingen

Dokter Philippe Levan is een vooraanstaande Franse plastisch
chirurg met meer dan 20 jaar ervaring. Hij is de voorzitter en oprichter van de Group for
Advancement in Plastic Surgery (GAPS) en ook de oprichter van Wikiplastic, het
online platform voor het delen van video's over plastische chirurgie.
en is een pionier in verbouwing.

ONTMOET PROF.DR. LEVAN

Lulu Xu
Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de
schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben.Als het gaat om anti-aging, huidverzorging en
diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te
komen.

ONTMOET LULU