Microneedling

Microneedling met de Dermapen is een van de nieuwere technieken
op het gebied van microneedling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen door
96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

Microneedling met de Dermapen

Essential Aesthetics kan je veel behandelingen bieden die je huid weer te laten stralen. Microneedling met de Dermapen is een van de nieuwere technieken op het gebied van microneedling.

Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigingen. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller:

 • De huid heeft minder hersteltijd nodig;
 • De behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling met de Dermapen

De Dermapen heeft minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Het natuurlijke herstelproces dat diep in de huid op gang komt, wordt gebruikt en door de prikkeling geactiveerd. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en bindweefsel (elastine) gestimuleerd.

Vraag een gratis consult aan

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al je vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. Nu is het jouw beurt!

Tarieven

Professionele Dermapen behandeling (0.5mm – 1mm), Huidverjonging

 • Gezicht vanaf € 125,-
 • Gezicht en hals vanaf € 350,-
 • Gezicht, hals en decolleté vanaf € 399.-
 • Kaaklijk en bovenlip vanaf € 100,-
 • Oogcontour vanaf € 65,-
 • Dermapen medische behandeling (1mm – 2,5mm), Diepe rimpels, littekens en huidstriemen
 • Gezicht € 250
 • Gezicht en hals € 460,-
 • Gezicht, hals en decolleté € 525,-
 • Kaaklijk en bovenlip € 175,-
 • Voorhoofd € 175,-
 • Bovenlip € 95,-
 • Striae op aanvraag
 • Littekens op aanvraag

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

Vrijblijvend adviesgesprek

ONS RESULTAAT

Voor / Na

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! Deze clinic zeker aanbevelen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 keurmerk, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, gewichtsverlies en anti-aging behandelingen. Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding bij alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is geboren vanuit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft, heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaresse en oprichtster: een kliniek die vrouwen stimuleert om zelfverzekerder en krachtiger te worden en meer te genieten van de gift van een mooi en gezond lichaam. En dat doet Essential Aesthetics met een gepassioneerd team van Nederlandse, internationale artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is een merk gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Het is heel wat om jouw lichaam toe te vertrouwen aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en veiligste vanuit onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
Je kunt in onze kliniek met ISO 9001 keurmerk terecht voor fillers, BTX behandelingen maar ook voor plastische chirurgie: borstvergrotingen, bilvergroting, face lifts, liposuctie en meer. Wat onze kliniek uniek maakt is dat wij je vanaf september 2020 ook professionele DNA-onderzoek, voedingsadviezen, bindweefselmassage en sportieve begeleiding bieden.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor uw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van uw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we u helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken om te kijken hoe we uw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent u in bekwame, veilige handen want u bent essentieel voor ons.

Lulu Xu
Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidtherapeut. Het combineren van de dynamische en steeds evoluerende methoden van zowel de westerse als de Aziatische schoonheidsindustrie.

ONTMOET LULU

Dr. Aniel Sewnaik
KNO-arts en hoofd-hals chirurg

Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in de reconstructieve chirurgie aan hoofd en hals.

ONTMOET DR. ANIEL

Dr. Gabriel Jansen
Senior Nederlands plastisch chirurg

Cosmetische chirurgie vraagt om een persoonlijke, op maat gesneden aanpak. Iets waar Dr. Gabriel Jansen zich altijd bewust van is.

ONTMOET DR. GABRIEL

Prof.dr. Levan
Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 20 jaar ervaring in plastische chirurgie en is een pionier op het gebied van remodellering.

ONTMOET DR. LEVAN

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheid en resultaten betekenen alles voor Essential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten u graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. U kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Huidsverzorging

Huidsverzorging

Vampire facelift/PRP

Vampire facelift/PRP

Haarverlies/PRP

Haarverlies/PRP

Skin Boosters

Skin Boosters