PRP Boost tegen Haaruitval

Bestrijd haaruitval (alopecia androgenitica) met de Essential Pure PRP boost

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

Haaruitval (alopecia androgenitica) tegengaan met de Essential Pure PRP boost

Ongeveer 70% van de mannen wereldwijd heeft last van haaruitval. Ook lijden sommige vrouwen aan dunner wordend haar. Vaak lijkt de oplossing dan een dure haartransplantatie, maar gelukkig zijn er nieuwere minder invasieve behandelingen tegen haaruitval. De artsen van Essential Aesthetics hebben hier een speciale behandeling voor: De Pure PRP Boost; een nieuwe behandeling die gebruik maakt van jouw eigen bloed. Hiermee kan er op kale en dunbehaarde plekken tot wel 20 procent extra haargroei worden gestimuleerd. Goed nieuws voor iedereen met dunner wordend haar!

Bij een PRP-behandeling worden haarzakjes die geen haar meer produceren, gereactiveerd door injecties in het probleemgebied. De behandeling is veilig, vrijwel pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Hoe eerder je begint met een behandeling, dus al bij beginnend kaalheid of dunner wordend haar, hoe groter de kans op succes en op het behouden van jouw haar. Voorwaarde is wel dat er nog haar is.

Haaruitval bestrijden met bloedplaatjes rijk plasma

Gezonde haarzakjes zorgen voor gezonde haren. Haarzakjes overleven door de voeding die ze krijgen. Het mooie van deze behandeling is dat we de haarzakjes voeden met een mix van jouw eigen bloed en het product XLhair. Door het injecteren van bloedplaatjes rijk plasma (PRP, platelet enriched plasma), wordt de natuurlijke groei van haarzakjes versterkt. PRP is dus een innovatieve, veilige en effectieve methode om haargroei te stimuleren. Jouw eigen Bloedplaatjes Rijke Plasma is een geconcentreerde bron van bloedplaatjes die rijk zijn aan groeistoffen. Begin op tijd met deze behandeling en voorkom de noodzaak van een haartransplantatie.

Wat zijn de voordelen van een PRP-behandeling?

  • verbetert dun en beschadigd haar
  • verbetert de bloedsomloop van de haarzakjes
  • bevordert de natuurlijke haargroei
  • stimuleert de groei van de haarfollikel
  • maakt haarzakjes gezond en sterk
  • vermindert ontstekingen
  • heeft een preventieve werking bij haaruitval

Wist je dat je deze procedure ook kunt gebruiken voor gezicht, handen, nek en decolleté? Klik hier

XL hair

Wat is XL hair precies?

XL Hair® activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren voor volume verbetering.

XL Hair® kan het dunner of minder worden van haar bij alopecia in jongvolwassenen tot mannen en vrouwen van middelbare leeftijd terugdraaien. Actieve haaruitval stopt binnen 3 maanden en het stimuleert de groei van nieuwe haren binnen 6 maanden.

XL Hair® is speciaal ontwikkeld voor zowel oppervlakkige als diepe injecties in de huid. Het heeft puurste en meest effectieve ingrediënten, die speciaal op elkaar zijn afgestemd. Een behandeling voor mannen uit bestaat uit 6 tot 8 sessies.

De behandeling

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Eerst wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Het bloed wordt in een hoge-snelheidscentrifuge bewerkt om het bloedplaatjes rijke plasma te scheiden van de andere bloedcellen. Het gewonnen PRP wordt gemixt met onze mesohaartherapie (XL Hair). Deze mix van jouw PRP & XL hair wordt met onze speciale pijnloze injectienaald in het probleemgebied geïnjecteerd. Door deze minuscule injecties worden de haarfollikels versterkt, neemt de bloedcirculatie toe en worden de haren zelf sterker, gezonder en glanzender.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Tijdens een intake kijken wij of jouw hoofdhuid geschikt is voor deze behandeling door bijvoorbeeld te kijken of er nog genoeg haargroei is. Natuurlijk krijgt je het beste advies afgestemd op jouw probleem van onze arts. Het aantal behandelingen en de tijd tussen twee behandelingen is o.a. afhankelijk van de hoeveelheid en de snelheid van jouw haaruitval. Over het algemeen worden de behandelingen over een periode van ongeveer 3 maanden gegeven. Hierna moet 1 tot 2 keer per jaar een enkele behandeling worden herhaald.

Vraag een gratis consult aan

Maak een afspraak voor gratis consultatie Maak gebruik van de gratis (en zonder verplichtingen) consultatie om alle vragen te stellen die je hebt. de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. Nu is het aan jou! Because you are essential to us.

Tarieven

  • Per sessie     € 575,-

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kan je terecht met al jouw vragen en kijkt de arts naar de mogelijkheden die het beste passen bij jouw lichaam. Wil je hierna nog een afspraak of heb je meer informatie nodig? Dat kan, het gaat immers om jouw lichaam. Gun jezelf het beste en maak een afspraak. Essential Aesthetics heeft al veel patiënten geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is trots op een tevredenheidsscore van maar liefst 96%. [Lees de reviews hier]

Nu is het jouw beurt! Boek een gratis persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze care team specialisten via 070 220 2222. Because you are essential to us.

Het tweede consult met de door u gekozen chirurg is tegen betaling (€ 50). Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op de factuurkosten voor operaties. Zelfs wanneer je achteraf geen behandeling bij ons boekt, ontvang je een uitgebreid en medisch verantwoord consult. Na dit adviesgesprek heb je al veel informatie, een waardevolle basis voor eventuele vervolgstappen.

Vrijblijvend adviesgesprek

OVER ONS

Waarom Essential Aesthetics

Aangenaam verrast door de zorg die ik kreeg bij Essential Aesthetics. Topdokters en personeel zijn erg aardig en zorgzaam! deze clinic zeker aanbevelen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-aging behandelingen.
Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics u zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.
Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel voor dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die moedigt vrouwen aan om zelfverzekerder en sterker te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlands, internationaal artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel te doen vertrouw je lichaam toe aan iemand anders. Wij begrijpen dat en bieden u daarom alleen het beste en de veiligheid van onze ISO 9001 gecertificeerde kliniek.
U kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 certificering voor fillers, BTX behandelingen maar ook voor plastic chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat maakt ons uniek in de kliniek is dat we u vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek aanbieden voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding.

MAAK KENNIS MET ONZE SPECIALISTEN

Maak kennis met onze specialisten

Onze ISO gecertificeerde kliniek werkt uitsluitend met ervaren gekwalificeerde specialisten met passie voor het vak, die zorgen en oog hebben voor uw noden en wensen als onze patiënt, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Ons bedrijf is gebouwd rond het vervullen van uw wensen! We brengen de toewijding aan details, aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, om het beste resultaat te garanderen. Dankzij onze internationale artsen die actief zijn in het veld en op de hoogte zijn van de laatste trends en technieken, kunnen we u helpen om het best mogelijke resultaat te behalen. Onze specialisten kijken er naar uit om met u samen te werken om te kijken hoe we uw droom kunnen waarmaken. Het zorgteam van Essential Aesthetics staat voor, tijdens en na de reis voor je klaar. Van de intake tot de nazorg. Bij ons bent u in bekwame, veilige handen want u bent essentieel voor ons.

Lulu Xu
Huidspecialist

Lulu is een bekwame en zeer gepassioneerde huidexpert als het gaat om klanten de schoonheid te laten uitstralen die we allemaal van binnen hebben. Als het gaat om anti-aging, huidverzorging en diepe weefselmassages, helpt Lulu je om dichter bij het gewenste resultaat te komen.

ONTMOET LULU

Dr. Aniel Sewnaik
KNO-arts en hoofd-hals chirurg

Dr. Sewnaik heeft jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd
en hals. Deze zet hij in voor optimale resultaten bij het toedienen van
injectables en facelift operaties.

ONTMOET DR. ANIEL

Dr. Gabriel Jansen

Senior Nederlands plastische chirurg

Cosmetische chirurgie vereist niet alleen topkwaliteit, maar ook een
persoonlijke aanpak op maat. Dr. Gabriel Jansen draagt beide hoog in het
vaandel.

ONTMOET DR. GABRIEL

Prof.dr. Levan
Gerenommeerde Franse ervaringsdeskundige
in plastisch chirurgische behandelingen

Dr. Levan is een vooraanstaande Franse plastisch chirurg met meer dan 20
jaar ervaring in plastische chirurgie en een pionier op het gebied van
remodellering. Hij is een internationaal erkende innovator op het gebied van
bilimplantaten.

ONTMOET DR. LEVAN

BEOORDELINGEN

Uitstekende zorg, patiënttevredenheiden resultaten betekenen alles voorEssential Aesthetics

Of je er nu levendiger uit wilt zien, de klok een beetje wilt terugdraaien of wilt investeren in je droomfiguur, het zorgzame team van Essential Aesthetics helpt je graag op weg. Ons team luistert echt naar uw wensen en adviseert u over de mogelijkheden, met respect voor uw natuurlijke schoonheid. Maak een afspraak voor een kennismaking, wij ontmoeten u graag. Meer weten? Bekijk de reviews en lees over ervaringen met onze kliniek. U kunt ons ook volgen op Instagram, Facebook en Linkedin ..

ZIE PATIËNTENVERHALEN

DIENSTEN

Gerelateerde behandelingen

Micro Needling

Micro Needling

Vampire facelift/PRP

Vampire facelift/PRP

APTOS thread lifting

APTOS thread lifting

Skin Boosters

Skin Boosters