Contact

Wij geloven in groots dromen, je passie volgen
en voor jezelf kiezen.

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score on
Klinische ervaringen

8.9 score on
Zorgkaart Nederland

4.7 score on
Google Reviews

CONTACT

Voel je vrij om ons te contacteren.

Openings uren

maandag – vrijdag 10:00 – 20:30
zaterdag 8:00 – 19:00
Zondag 8:00 – 17:00

  Would you like a no-obligation consultation?*


  PLAATS

  Welkom in ons nieuwe monumentale pand
  aan de Statenplein 21

  Van DNA-onderzoek, voeding en een gezondere levensstijl tot het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige complexe behandelingen’. Vanaf 1 augustus 2020 doet zij dit allemaal vanuit een prachtige monumentaal pand aan de Statenplein 21.

  Dit bijzondere pand past op alle vlakken volledig bij de visie van Essential Aesthetics.
  De excentrieke villa-architectuur in neo-renaissance resulteert in een pand waarin aandacht voor kunst, details en schoonheid bij elkaar komen.

  Dit pand is een representatie voor hoe Brindusa de kunst van anti-aging en cosmetische chirurgie ziet.
  Schoonheid kan je ontwerpen maar de uiteindelijke realisatie komt alleen tot stand met een professioneel team.
  De zorgvuldige combinatie van de ervaring, aandacht voor persoonlijke schoonheid, en aandacht voor details van de ‘chirurg’ (of architect), gecombineerd met de talenten en hoge professionaliteit van de rest van het team zorgt voor het beste resultaat: jouw ontwerp door ons vertaald naar jouw persoonlijke schoonheid.

  Wij staan je graag te woord, indien mogelijk, in jouw eigen taal.

  Essential Aesthetics’ team van internationale experts biedt jou nog een groot voordeel. Ons team spreekt de volgende talen: Nederlands, Engels, Italiaans, Roemeens, Spaans, Frans en Hindoe. Vraag ons zorgteam of een consult in uw eigen taal mogelijk is. e juiste informatie krijgen en die goed begrijpen is erg belangrijk en niets is duidelijker dan de informatie in jouw eigen taal te krijgen. Dit maakt het gemakkelijker de behandeling of ingreep te kiezen die het beste bij je past.

  Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Essential Aesthetics, het is overduidelijk dat de doktoren zeer ervaren zijn en weten wat ze doen! Een zeer professionele omgeving, raad ik ten zeerste aan.