G. Jansen

Essential Aesthetics is selectief in de keuze van specialisten. In toevoeging aan
de expertise en ervaring, een van de kwaliteiten die we zoeken is 'een hart voor mensen'.

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score op
Klinische ervaringen

8.9 score op
Zorgkaart Nederland

4.7 score op
Google Reviews

OVER ONS

Wij geloven in groots dromen,
je passie volgen
en voor jezelf kiezen.

G. Jansen

Cosmetische chirurgie vraagt ​​om een ​​persoonlijke aanpak op maat. Iets waar Dr. Gabriel Jansen zich altijd van bewust is geweest. Met zijn Hollandse nuchterheid helpt hij zijn patiënten al 16 jaar bij het realiseren van hun esthetische wensen. Hij helpt u graag bij het realiseren van uw dromen, zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen. Uw natuurlijke schoonheid is zijn leidraad.
Hij is betrouwbaar, eerlijk en vertelt de patiënt altijd of hij zijn verwachtingen kan realiseren of niet. Dr. Jansen heeft jarenlange ervaring als cosmetisch chirurg en heeft gewerkt in gerenommeerde klinieken en ziekenhuizen. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en werkt daarom graag samen met de internationale doktoren van Essential Aesthetics.

Niet iedereen heeft een correct beeld van zichzelf. Ik spreek vaak vrouwen die denken dat ze verbetering nodig hebben, maar al een prachtige natuurlijke schoonheid hebben. Het blijft natuurlijk de keuze van de patiënt, maar ik ben altijd eerlijk en vertel ze wat ik zie. Integriteit is erg belangrijk in dit beroep. Een operatie is een mogelijkheid, geen verplichting!

G. Jansen
Dr.Jansen is gespecialiseerd in de volgende behandelingen:
Dr. Jansen is onze senior Nederlandse plastisch chirurg en lid van de volgende organisaties: