Dr. Aniel Kumar Sewnaik

Essential Aesthetics is selectief in de keuze van specialisten.
Naast de expertise en ervaring,
een van de kwaliteiten die we zoeken is 'een hart voor mensen'.

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score on
Klinische ervaringen

8.9 score on
Zorgkaart Nederland

4.7 score on
Google Reviews

Zijn bescheiden voorkomen en vriendelijkheid zijn alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten. Hij is volledig gefocust op uw wensen en behoeften en helpt u graag bij het realiseren van uw dromen. Uw natuurlijke schoonheid is zijn gids.

Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd en nek en kan daardoor bij cosmetische aanpassingen goed gebruik maken van zijn bewezen technieken. Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de beste ziekenhuizen en klinieken van Nederland. Naast zijn werk als hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis is dr. Sewnaik gefascineerd door gezondheid in het algemeen. Dit heeft geleid tot een interesse in gezondheid van binnenuit, wat ook de gevolgen van veroudering vermindert. Hij combineert graag zijn opgedane expertise en ervaringen om het beste te leveren bij Essential Aesthetics en vrouwen te helpen de gevolgen van veroudering te bestrijden.

Dr.Swenaik is er voor al uw behandelingen voor gezond ouder worden en voor operaties gericht op het verbeteren van de nek en het gezicht:
“Ik heb ervoor gekozen om met Essential Aesthetics te werken omdat het voor mij belangrijk is dat een kliniek zich richt op kwaliteit en het welzijn van zijn patiënten. Aandacht voor de persoon die voor je zit is naar mijn mening een van de belangrijkste factoren om een goed resultaat behalen. Ik blijf me ook graag ontwikkelen zodat ik mijn opgedane kennis ten dienste kan stellen van de gezondheid van mijn patiënten. ”

Dr Sewnaik is een gerespecteerd lid van de volgende organisaties:

  • De landelijke vereniging voor KNO-artsen
  • Oncologische consulten Erasmus MC Kankerinstituut
  • Nationaal KNO-platform

Dr. Sewnaik is voornamelijk gespecialiseerd in anti-aging en woont regelmatig conferenties bij om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti-aging te delen.