COVID-19

Onze kliniek neemt extra maatregelen voor uw gezondheid en gaat nog een stap verder.

Vrijblijvend adviesgesprek

Aanbevolen
door 96% van onze klanten

8.8 score on
Klinische ervaringen

8.9 score on
Zorgkaart Nederland

4.7 score on
Google Reviews

Samen staan wij sterk!

Angst voor het Corona virus overheerst in deze periode. Vervelend; maar behalve noodzakelijke maatregelen en onzekerheid heeft het ook iets goeds met zich meegebracht: bewustwording voor een gezonder leven. Want, velen vragen zich nu terecht af wat we zelf kunnen doen om ons immuunsysteem te versterken en gezonder te blijven, ook als we ziek worden.

Essential Aesthetics is een expert op het vlak van preventieve zorg van binnenuit. Deze kennis delen wij graag. Omdat het nu belangrijker is dan ooit. Om te helpen. Om te voorkomen. Om te ontzorgen èn om jullie angst gedeeltelijk weg te nemen.

Onze kliniek neemt extra maatregelen voor jullie gezondheid en gaat een stap verder. Wij delen graag belangrijke informatie met onze relaties zodat jullie zelf ook kunnen werken aan een betere gezondheid. Samen staan we sterker!

Een overzicht van de preventieve maatregelen die Essential Aesthetics neemt
In deze uitdagende en onzekere tijden houden wij onze relaties graag op de hoogte van de maatregelen die Essential Aesthetics neemt. De gezondheid van al onze relaties; onze patiënten, klanten en onze medewerkers heeft de allerhoogste prioriteit. Dat betekent dat wij ons continue laten informeren en de richtlijnen vanuit het RIVM en overheden strikt opvolgen:

  • Medewerkers die thuis kunnen werken, doen dat ook.
  • Medewerkers met (lichte) klachten blijven thuis.
  • De medewerkers die werken schudden geen handen, bewaren 1,5 meter afstand en zorgen voor extra hygiëne door regelmatig handen te wassen en telefoon en keyboard te desinfecteren.

Wij proberen ondanks de vele uitdagingen de behandelingen in onze kliniek op een verantwoorde, maar beperktere wijze door te laten gaan. Om dat te doen zonder de kwaliteit of veiligheid die onze kliniek biedt te verminderen hebben wij de volgende extra maatregelen genomen
1. Wij bieden de mogelijkheid op afstand, vanuit huis, gratis online consulten te krijgen.
2. De medewerkers in onze kliniek volgen strikte extra procedures als het gaat om hygiëne in onze kliniek. Hierbij hoort het desinfecteren van alle apparaten met professionele middelen zoals Nocospray waarmee 99,9% van alles schadelijke micro-organismen gedood worden en virussen inactief worden.
3. Wij werken met een speciaal interval rooster voor diegenen die onze kliniek wel bezoeken, met extra ruimte om de kliniek te verlaten voor de volgende bezoeker, zodat er geen contact is met andere klanten. We vragen u om alleen naar de afspraak te komen.
4. Iedere bezoeker van de kliniek wordt bij binnenkomst gevraagd de handen te desinfecteren en een mondmasker te dragen.
5. Indien u klachten heeft vragen we u vooraf contact op te nemen om de afspraak te verplaatsen.
6. Ondanks een toename in kosten door het Corona-virus voor hoogwaardige materialen (injectables en fillers), blijven onze tarieven voorlopig ongewijzigd.